Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Εκτός ομάδας ο Κοστάντσο!

"ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ" Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ
(αναδημοσίευση από το transfernews.gr)
Ο μεγάλος απών της επίσκεψης του Ολυμπιακού στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ήταν ο Αργεντινός τερματοφύλακας Φράνκο Κοστάντσο...

Σύσσωμη η ομάδα μαζί με τον προπονητή και τον Γιάννη Μώραλη βρέθηκαν στο νοσοκομείο για να μοιράσουν δώρα σε μικρά παιδιά, όμως ο Κοστάντσο δεν ήταν εκεί.

Δεν χρειαζόταν αυτό για να διαπιστώσουμε όλοι ότι ο Κοστάντσο είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας, απλά αυτό είναι το… κερασάκι στην τούρτα.

Τώρα το θέμα είναι αν τελικά ο Κοστάντσο φύγει εντός των επόμενων ημερών ή τελικά καθίσει μέχρι το καλοκαίρι όντας παρών – απών.

Κύκλοι μέσα από την ΠΑΕ διαρρέουν πως η λύση συμβολαίου είναι πολύ κοντά και με τη νέα χρονιά θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Βέβαια πρέπει να πει και το ναι ο Κοστάντσο ο οποίος μέσα σε ελάχιστους μήνες πρόλαβε να ακούσει απίστευτα πράγματα.

Όχι ότι δεν ήταν… τροχονόμος. Κι εμείς εδώ καυτηριάσαμε την απόδοση του… Φράνκο. Ποιος δεν το έκανε άλλωστε; Αυτοί που είπαν τα περισσότερα και μάλιστα με χιούμορ ήταν (και είναι) οι ίδιοι οι οπαδοί των πρωταθλητών.

Θυμηθείτε ορισμένες εκπληκτικές ατάκες ΕΔΩ κι ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου