Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Εγκώμιο Καραμανλή για τον Κυριάκο: Απόψε έγινε αρχηγός!

«Το άγριο σφυροκόπημα που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυβέρνηση  και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα κυρίως όταν του είπε «αφού δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, μία μόνο ωφέλιμη απόφαση μπορείτε να πάρετε. Να παραιτηθείτε», αναπτέρωσε το ηθικό των βουλευτών της ΝΔ. Απόψε ο Μητσοτάκης έγινε αρχηγός» φαίνεται να ακούστηκε από τον Κώστα Καραμανλή, για την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κατά την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, σύμφωνα με τα όσα επικαλείται το «Βήμα».


Ωστόσο, εκτός από την φράση αυτή του κ. Καραμανλή, υπήρξαν και τα θερμά χειροκροτήματα και τα επιφωνήματα ενθουσιασμού της Ντόρας Μπακογιάννη μόλις ο κ. Μητσοτάκης ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι το κύτταρο της οικογενείας που δουλεύει, ρε παιδιά, ο Μητσοτάκης ήταν αχτύπητος», έλεγε και αποκάλυπτε ότι δεχόταν για τον αδελφό της συγχαρητήρια από βουλευτές όλων των κομμάτων πλην βεβαίως του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής.

Απ” ότι φαίνεται ανάμεσα στους γαλάζιους βουλευτές επικρατούσε ενθουσιασμός για την ομιλία του προέδρου τους που μάλλον τους έβγαλε ασπροπρόσωπους, ενώ δεν έλειπαν και οι συνεχείς παρεμβάσεις με συνθήματα του τύπου «Μουζάλας- Μουζάλας» από τους Άδωνι Γεωργιάδη, Σοφία Βούλτεψη, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργο Κουμουτσάκο και Χαράλαμπο Αθανασίου όταν μιλούσε ο Πάνος Καμμένος.

Πάντως, να σημειωθεί ότι στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κερνούσαν σοκολατάκια και τρουφίτσες, παρουσία και της Αλεξίας Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου