Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Εισπράττουν μισθούς και συντάξεις στη φυλακή!


Φυλακές_μισθοί
ΟΥΤΕ ΣΤΗ MONOPOLY ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!
Τα μέλη της συμμορίας που έκαναν τη μεγάλη απάτη στο ΙΚΑ Καλλιθέας και βρίσκονται στη φυλακή περιμένοντας να δικαστούν, μισθοδοτούνται!


Ο λόγος για τις γυναίκες που χορηγούσαν παράνομα και με το αζημίωτο επιδόματα σε ανθρώπους που δεν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, λαμβάνουν τώρα το 50% του μισθού τουςούσες κρατούμενες, εξαιτίας του ότι δεν έχουν περάσει ακόμη από πειθαρχικό συμβούλιο, ώστε να δρομολογηθεί η διαδικασία για την οριστική τους παύση! Κανονικά λαμβάνουν επίσης τη σύνταξή τους και οι δύο κατηγορούμενες που είχαν αποχωρήσει από την υπηρεσία!Σύμφωνα με το Έθνος, η ζημιά που προκλήθηκε στο ΙΚΑ από τη δράση τους, είναι σχεδόν τριπλάσια από ό,τι είχε υπολογιστεί πέρυσι τον Μάρτιο και σχεδόν αγγίζει τα 16 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την έρευνα των επιθεωρητών του ιδρύματος.
Το ΙΚΑ πάντως έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων των κατηγορουμένων, στην περίπτωση που αυτοί κριθούν ένοχοι, ούτως ώστε να αποκατασταθεί μέρος της οικονομικής ζημιάς που προκάλεσαν.
Η ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα, αλλά στις αρχές Μαρτίου, όταν συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, θα συνεδριάσει αυτεπαγγέλτως το συμβούλιο πλημμελειοδικών για να αποφασίσει εάν θα αποφυλακιστούν με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση ή αν θα επεκταθεί η περίοδος της προσωρινής κράτησής τους για άλλους έξι μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου