Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ανατροπές στις έρευνες για τις τρομοκρατικές επιθέσεις


αντιτρομοκρατικη-ερευνες
ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ
Πολλά αναπάντητα ερωτήματα έχουν προκύψει για την αντιτρομοκρατική, μετά τη σύλληψη των δραστών της ληστείας της Κωζάνης, αφού μετά διπλό χτύπημα στο Βελβεντό όλες οι ενδείξεις ήθελαν να έχει ενεργό ρόλο μία γυναίκα...
Ενώ πραγματοποιείται αλλαγή στο σκηνικό καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα από tovima.gr τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν πως υπάρχουν τρεις διαφορετικές ένοπλες ομάδεςΑυτή που έβαλε βόμβα στο Μετρό, αυτή που χτύπησε τα γραφεία της ΝΔ και εκείνη του Mall και της Κοζάνης.
Σε αυτό τη συμπέρασμα έχουν καταλήξει αφού βάσει τριών στοιχείων:
  • Στην εμπρηστική επίθεση στο Μετρό δεν συμμετείχαν, τουλάχιστον μέσα στους χώρους των συρμών, περισσότερα από τρία έως τέσσερα άτομα κι όχι έξι έως οκτώ που απεικονίζονται στην επίθεση στο Mall. Επιπλέον στις δύο επιθέσεις ο τρόπος κινήσεων των υπόπτων είναι διαφορετικός.
  • Από την περαιτέρω ανάλυση του οπτικού υλικού φέρεται να διαπιστώθηκε ότι η κοπέλα που πιθανολογείται ότι συμμετείχε στο χτύπημα στο Μετρό δεν «ταυτίζεται» με την κοπέλα που αναζητείται για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς».
  • Δεν φαίνεται να υπάρχει ομοιότητα των άλλων δύο ή τριών ατόμων - εκτός από την κοπέλα - που καταγράφονται στις κάμερες του Μετρό με τους ληστές στον Βελβεντό Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου